Έξαλλος ο Τσοχατζόπουλος με τον Πολάκη- Επιστολή στον Τσίπρα

0
182

Οργισμένη επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με αφορμή την υβριστική ανάρτηση που είχε κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στην Βίκυ Σταμάτη.

Ο κ.Πολάκης είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Facebook: «Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου ήρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα: «Οταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανά)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο» όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμαίικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

O Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρεται στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, στον κ. Πολάκη, «αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Την ίδια ώρα η Βίκυ Σταμάτη έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του κ.Πολάκη.

Αναλυτικά η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο-υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here