Έκανε τον κουφό 62 χρόνια για να μην ακούει τη γκρίνια της γυναίκας του

0
272

 

Ένας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιείτο ότι είναι κουφός, επί 62 ολόκληρα χρόνια, για να μην ακούει τη γκρίνια της σύζυγό του. Το ζευγάρι, τώρα, είναι στα δικαστήρια για να πάρει διαζύγιο.

Ο 84χρονος ΣΉΜΕΡΑ Μπάρι Ντόουσον δεν είπε ποτέ ούτε λέξη μπροστά στη σύζυγό του Ντόροθι όλα αυτά τα χρόνια και εκείνη έμαθε τη νοηματική για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του.

«Χρειάστηκε δύο χρόνια για να μάθω τη νοηματική και, όταν τα κατάφερα, εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι προσποιείτο ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση», φέρεται να είπε η 80χρονη στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλα τους, επίσης, ήταν πεπεισμένα ότι ο Μπάρι ήταν κουφός.

Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η είδηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς η αιτία του διαζυγίου των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το συγκεκριμένο ζευγάρι πράγματι λύνει τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από 67 χρόνια γάμου καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορεί τον σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό για χρόνια με τη δικηγόρο του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here