Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή για τον Τσίπρα «Κολοκοτρώνη»: Δεν ντρέπεστε ρε προσκυνημένοι ραγιάδες…

0
93

Επίθεση πραγματοποιεί η Ραχήλ Μακρή σε όσους επέτρεψαν σε έναν καλλιτέχνη να εκθέσει το έργο του σε γκαλερί στην Κρήτη όπου απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως άλλον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Η κυρία Μακρή κάνει λόγο για αισχρή προσβολή σε βάρος του Γέρου του Μοριά κι εκφράζεται με σκληρά λόγια για όσους ανέχτηκαν αυτήν την προσβολή.

Αναλυτικά:

«Θέμα συζήτησης» λέει έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης τις τελευταίες ημέρες, ένα ζωγραφικό έργο το οποίο εκτίθεται στην Αίθουσα Τέχνης AS Gallery, στην οδό Ψαρομιλίγκων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε μια προσωπογραφία με τίτλο «Tsipras as Kolokotronis» του Mathew Halpin ενός ζωγράφου που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Δεν ντρέπεστε ρε προσκυνημένοι ραγιάδες να ανέχεστε αυτή την προσβολή στο πρόσωπο του μεγάλου στρατηγού μας που αγωνίστηκε για την λευτεριά του τόπου; Δεν ντρέπεστε να επιτρέπετε σε έναν χυδαίο τύπο που το παίζει καλλιτέχνης να σας κοροϊδεύει και να προσβάλει την ιστορία των προγόνων μας; Δεν ντράπηκατε έστω τους προγόνους σας που έβαψαν με αίμα τα χώματα της Κρήτης και τα 334 γυναικόπαιδα που πέθαναν αρνούμενα να παραδοθούν στους Τούρκους;
Ντροπή σας η σιωπή σας αποτελεί απόλυτη συνενοχή στην αισχρή αυτή προσβολή σε βάρος του γέρου του Μοριά».

Σε άλλη ανάρτησή της επιτίθεται και στον πρωθυπουργικό σύμβουλο τον Νίκο Καρανίκα που τέθηκε επικεφαλής για τη σύνταξη νομοσχεδίου για τη νομιμοποίηση της κάνναβης όταν ήταν εκείνος που προωθούσε ψευδη δημοσιεύματα για τη θεραπεία καρκινοπαθούς με τη χρήση κανναβης.

Αναλυτικά:

«Μαθαίνω τέθηκε επικεφαλής για την σύνταξη του νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση χρήσης Κάναβης. Είναι ο ίδιος που ανέβαζε ψευδή δημοσιεύματα για την θεραπεία καρκινοπαθούς με την χρήση Κάναβης προτρέποντας τους ασθενείς προφανώς να εγκαταλείψουν τις θεραπείες και στα ντροπή σου από κόσμο που έχασε τα παιδιά του απαντούσε κατινιές σας διαγράφω.
Είναι ένα μάτσο επικίνδυνων καιροσκόπων που νομοθετούν θέτοντας την κοινωνία σε κίνδυνο. Είναι προφανές ότι κουβαλάνε τρομερά συμπλέγματα και προκειται για ψυχικά διαταραγμένους που χρίσουν ψυχιατρικής θεραπείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here