Έκτωρ Κουφοντίνας κατά Μητσοτάκη: Πέφτουν οι μάσκες

0
233

Για «θράσος» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Έκτωρ Κουφοντίνας εξαιτίας της αντίδρασής του στην είδηση της διήμερης άδειας που θα λάβει σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

«Πέφτουν οι μάσκες» σημειώνει ο Έκτωρ Κουφοντίνας απαντώντας στην ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter όπου έγραφε: «Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών».

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα γράφει στο facebook:

«Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης.Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύων νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here