Ελαφροχέρες… οι καθαρίστριες στο Ολυμπιακό Χωριό;

0
24

 

Αρκετές καταγγελίες έχουν γίνει στους διοργανωτές ότι οι κατά τ’ άλλα συμπαθέστατες καθαρίστριες στο Ολυμπιακό Χωριό φροντίζουν να ξαλαφρώσουν από τα…. περιττά τα δωμάτια των αθλητών.

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δυστυχώς έφτασαν ως και την ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν «κάνει φτερά» αρκετά προσωπικά αντικείμενα, μέσα από τα δωμάτια των Ελλήνων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Κυρίως έχουν… εξαφανιστεί φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος.

 

Hδη η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που βασικά υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές. Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους.

Μάλιστα, όπως γράφει το gazetta.gr, πολλά μέλη της Ολυμπιακής αποστολής βάζουν ταμπελίτσα στο δωμάτιό τους μην ενοχλείται και καθαρίζουν μόνη τους για να γλυτώσουν από τους μακρυχέρηδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here