ΕΛΑΣ: Επιχειρήσεις σε Κηφισιά και Πεύκη για το κύκλωμα αντικαρκινικών

0
79

Δύο αστυνομικές επιχειρήσεις εκτυλίχθηκαν σε σπίτια στην Κηφισιά και την Πεύκη για παρακλάδι του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Όπως αναφέρεται από την ΕΛΑΣ, στα σπίτια αυτά διέμεναν άτομα του περιβάλλοντος του «αποθηκάριου» του κυκλώματος, ενώ πρόκειται για κάποιο «παραμάγαζο», που είχε στήσει ένας από τους συλληφθέντες.

Τα δύο πρώτα ισόγεια στην Πεύκη, όπου έγινε η επιχείρηση, επρόκειτο για σπίτια του Μανώλη Βαρβέρη, ο οποίος κατηγορείται πως είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Σ’ αυτά τα σπίτια εντοπίστηκαν 11 κούτες με αναβολικά και χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μανώλης Βαρβέρης είχε τον ρόλο του αποθηκάριου και εκτιμάται ότι τα ευρήματα από τη χθεσινή έρευνα αφορούν σε κάποια παράνομη, παράλληλη δραστηριότητα του μέλους της σπείρας.

Μετά την Πεύκη, ακολούθησε δεύτερη επιχείρηση, στην Κηφισιά, αυτήν τη φορά στο σπίτι του γιου του Μανώλη Βαρβέρη, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν αναβολικά χάπια. Στο σπίτι αυτό εντοπίστκε ένα χρηματοκιβώτιο όπως κι ένας αποθηκευτικός χώρος για τα οποία ο συλληφθείς είπε ότι δεν θυμάται τον συνδυασμό αλλά και ότι έχει χάσει τα κλειδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here