Έλενα Ακρίτα: Αίσχος, για λίγα «κλικ» σκυλεύετε τη μνήμη τής Αλίκης

0
812

Αηδιασμένη η Έλενα Ακρίτα καταγγέλει την τυμβωρυχία ορισμένων σάιτ, τα οποία επιμένουν σε δήθεν αποκαλύψεις για τον θάνατο τής Αλίκης Βουγιουκλάκη, με στόχο -τι άλλο- κάποια επιπλέον κλικς…

«Δεν ντρέπεστε λίγο γράφει σε καυστικό σημείωμά της στο Facebook, για τις αναρριχιαστικές περιγραφές, ακόμη και για το νεκροκρέββατό της. «Και σιγά που όλες αυτές οι μακάβριες λεπτομέρειες είναι αληθινά περιστατικά», τονίζει.

Και, βέβαια, μιλά μετά λόγου γνώσεως, καθώς η σπουδαία πρωταγωνίστρια είχε βαφτίσει τον γιο της. «Νονά του γιου μου ήταν, κάτι παραπάνω ξέρω. Η Αλίκη πάλεψε κι έφυγε από τη ζωή με αξιοπρέπεια, με αγαπημένους ανθρώπους δίπλα της. Ανθρώπους που την λάτρεψαν και στάθηκαν στο πλευρό της μέχρι την ύστατη στιγμή. Είναι αδιανόητο να σπιλώνεται η μνήμη της για λίγα κλικ παραπάνω. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, αυτό είναι τυμβωρυχία. Αίσχος», τονίζει.

Η ανάρτησή της:

«Πάτε καλά; Πάτε καθόλου καλά; «Αποκάλυψη που ανατριχιάζει – Η φριχτή κραυγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει»;;; Επικοινωνείτε μερικά σάιτ που έχετε λυσσάξει με τις τελευταίες μέρες της Αλίκης; Τα τελευταία της λόγια στο νοσοκομείο, τα τελευταία λόγια στην κάμερα, ο καρκίνος στο πάγκρεας, τι ακριβώς είπε όταν το έμαθε, δεν ντρεπεστε λίγο; Πόσα κιλά έχασε μετά την ασθένεια, πόσων χρονών ήταν – τις φωτογραφίες ταυτότητας ποιος τις έδωσε στη δημοσιότητα άραγε; Μετά περιγραφές πώς την χτένισαν στο νεκροκρέβατο, πώς την έβαψαν, τι είπε, τι ψίθυρισε, τι… ούρλιαξε. Γιατί σύμφωνα με την Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο νοσοκομείο έβγαλε λέει μια δυνατή κραυγή ‘Θέλω να ζήσω’, έλεος δηλαδή. Και σιγά που όλες αυτές οι μακάβριες λεπτομέρειες είναι αληθινά περιστατικά. Νονά του γιου μου ήταν κάτι παραπάνω ξέρω. Η Αλίκη πάλεψε κι έφυγε από τη ζωή με αξιοπρέπεια με αγαπημένους ανθρώπους δίπλα της. Ανθρώπους που την λάτρεψαν και στάθηκαν στο πλευρό της μέχρι την ύστατη στιγμή. Είναι αδιανόητο να σπιλώνεται η μνήμη της για λίγα κλικ παραπάνω. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, αυτό είναι τυμβωρυχία. Αίσχος μόνο αυτό».

Έλενα Ακρίτα: Αίσχος, για λίγα «κλικ» σκυλεύετε τη μνήμη τής Αλίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here