Έλενα Ακρίτα: H Νόρα Βαλσάμη χάνει το σπίτι της και χύνετε χολή;

1
577

Πολλά ειρωνικά σχόλια προκάλεσε η δήλωση τής Νόρας Βαλσάμη ότι πρώτη σήκωσε σημαία υπέρ τού Αλέξη Τσίπρα, θεωρώντας τον αστέρι, αλλά εκείνος κατέστρεψε την Ελλάδα και πρέπει να ντρέπεται.

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σκηνοθέτης σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου κινδυνεύουν να χάσουν ένα διαμέρισμα που είχαν αγοράσει πριν από χρόνια στην Αθήνα και το έχουν κληροδοτήσει στο γιο τους.

Η Έλενα Ακρίτα τους υπερασπίζεται δημοσίως, τονίζοντας ότι επί 30 χρόνια δούλεψαν σκυλίσια για να αποκτήσουν συτό το διαμέρισμα. Χωρίς να γλείψουν ή να πάρουν μίζες. Και έζησαν μια αξιοπρεπή και χαμηλών τόνων ζωή.

«Η όντως ανόητη δήλωση της Βαλσάμη περί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα δεν νομιμοποιεί την κακία και την σκληρότητα αυτόκλητων κριτών κι επικριτών», τονίζει.

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook:

«Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρεου χάνουν το σπίτι τους κι όλοι οι ‘καλοί άνθρωποι του Σε Τσουαν’ χύνουν τη χολή τους λες και τους πέφτει λόγος για την ξένη δυστυχία. Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Εδώ μιλάμε για δυο άτομα που από παιδιά δούλεψαν σκυλίσια στον καλλιτεχνικό χώρο. Κι εκείνος ως σκηνοθέτης κι εκείνη ως ηθοποιός. Αν πήραν ενα σπιτάκι να μεγαλώσουν το παιδί τους, το έκαναν με την αξία τους και την σκληρή δουλειά. Ούτε από ρουσφέτια, ούτε από μίζες ούτε από γλειψίματα. Η Βαλσάμη δούλευε επί 30 όλοκληρα χρόνια από τις 6 το πρωί (κινηματογράφος, τηλεόραση) έως μετά τα μεσάνυχτα στο θέατρο. Κι ο άντρας της στους ίδιους ρυθμούς. Δεν τους χαρίστηκε ούτε ένα ευρώ. Η ζωή τους ήταν ήσυχη, χαμηλών τόνων κι αξιοπρεπής όπως και οι ίδιοι. Η όντως ανόητη δήλωσή της Βαλσάμη περί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα δεν νομιμοποιεί την κακία και την σκληρότητα αυτόκλητων κριτών κι επικριτών. Όμορφες στιγμές μας πρόσφεραν μέσα από τη δουλειά τους, δεν μας σκότωσαν τη μάνα. Το λες και ντροπή. Επιεικώς».

Ακρίτα: Βαλσάμη και Ανδρέου χάνουν το σπίτι τους και χύνετε χολή;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εεε τι να κάνουμε τώρα κυρία Ακρίτα και άλλοι χιλιάδες Ελληνες χάνουν τα σπίτια τους που τα απέκτησαν όπως και η Νώρα Βαλσάμη. Οι απερισκεψίες πληρώνονται Αμήν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here