Ελεονώρα Αντωνιάδου: Πώς φιλάει ο Ντάνος;

0
958

Η ηθοποιός Ελεονώρα Αντωνιάδου που υποδύεται τη Νικόλ στη σειρά Τατουάζ είναι το πρώτο φιλί του Γιώργου Αγγελόπουλου ως ηθοποιού στην τηλεόραση.

Καθώς ο νικητής του Survivor έχει πολλές γυναίκες θαυμάστριες, όλες καίγονταν να μάθουν πώς φιλάει ο Ντάνος. Η «Νικόλ» λοιπόν λύνει τις απορίες μιλώντας στο Down Town: «Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.

Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει».

Όσο για το αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άντρας που θα μπορούσε να γοητεύσει την Ελεονώρα, η ηθοποιός απαντά: «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here