Ενόχληση ΔΗΜΑΡ από το … «Κίνημα Αλλαγής»

0
81

Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την ενόχλησή της για την ονομασία «Κίνημα Αλλαγής» που αποφάσισαν από κοινού η Φώφη Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ συνεδρίασε το βράδυ και αμέσως μετά στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Οι αποφάσεις για το νέο φορέα, όπως και η ονομασία, πρέπει να λαμβάνονται με συλλογικές διαδικασίες και να είναι αποτέλεσμα μιας ευρύτερης διαβούλευσης στην πορεία προς το συνέδριο και όχι μονομερών συμφωνιών που λαμβάνονται σε επίπεδο κορυφής χωρίς ούτε καν την απαραίτητη συνεννόηση μεταξύ κομμάτων, κινήσεων και υποψηφίων που συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Είναι ευθύνη όλων μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και οι διεργασίες να οδηγήσουν σε έναν ισχυρό φορέα, με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην χώρα».

Προσθέτει επίσης ότι «οι ανοιχτές μαζικές διαδικασίες στην εκλογή του επικεφαλής, με την συμμετοχή των πολιτών, ήταν μία μεγάλη νίκη της νέας προοδευτικής παράταξης, καθώς οι πολίτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, κυρίως στα κόμματα και τις κινήσεις που συμμετέχουν στις διεργασίες συγκρότησης του νέου φορέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here