Ένταση με Χριστοδουλοπούλου, Βενιζέλο, Βορίδη με φόντο τον Π. Καμμένο

0
126

Θετικά γνωμοδότησε το Επιστημονικό Συμβούλιο σε αίτημα της ΝΔ που ζητούσε την κλήση του υπουργού Άμυνας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, η πρόεδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε πως «θα έρθει στην Επιτροπή ο κ. Καμμένος», χωρίς να παραλείψει να εκφράσει τιςδικές της αντιρρήσεις εμμένοντας ότι το 2008 είχε απορριφθεί το αίτημα για κλήση του διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντέδρασε έντονα και επικριτικά είπε προς την κυρία Χριστοδουλοπούλου: «Προσβάλλετε και απαξιώνετε με τρόπο νομικά ερασιτεχνικό  το Επιστημονικό Συμβούλιο», κατηγορώντας την για απόπειρα καθοδήγησης του Επιστημονικού Συμβουλίου ώστε να δώσει μια αρεστή απάντηση. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, δεν μπορείτε να αντισταθείτε πια στην κλήση Καμμένου», πρόσθεσε.

Επίσης, εκ μέρους της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε την κ. Χριστοδουλοπούλου ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο που ετέθη το αίτημα, προβάλλει συνεχώς προσκόμματα για να προστατεύσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here