«Έπεσαν» οι υπογραφές για το Ελληνικό

0
121

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα υπογράφηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το προεδρικό διάταγμα για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Αλέξης Τσίπρας «Το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό υπεγράφη σήμερα από τους αρμόδιους υπουργούς και οδηγείται στο ΣτΕ, εντός του 2017, όπως ακριβώς προέβλεπε το αρχικό μας πλάνο. Σήμερα κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας».
Παράλληλα τόνισε ότι έως το τέλος του 2018 τα έργα θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Μια εμβληματική επένδυση ξεκινάει και δε θα μείνει μόνη, έγραψε επίσης ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης χαρακτήρισε την υπογραφή ως το σημαντικότερο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης, ενώ όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, το προς έγκριση σχέδιο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης προσπάθειας της κυβέρνησης για την υλοποίηση του έργου, όπως το αναδιαπραγματεύτηκε με τους επενδυτές και συνιστά απόδειξη της τήρησης των δεσμεύσεών της, αλλά και της εξακολουθητικής μάχης που δίνει καθημερινά με τις αγκυλώσεις, δημόσιες αλλά και ιδιωτικές. «Ο λόγος είναι πλέον στο Συμβούλιο της Επικρατείας» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here