Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Θα συνεχίσει τη λάσπη με ψέματα για τον πατέρα του Τσίπρα;

0
51

Με οξύτατη επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μανόλη Κφαλογιάννη για τον αποθανόντα πατέρα του πρωθυπουργού, Παύλο Τσίπρα.

«Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο ο αρχηγός της ΝΔ ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;» ρωτά το επιτελείο του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;», καταλήγει το σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here