Επίθεση Τούρκων χάκερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα

0
88

Νέα προκλητική ενέργεια από την Τουρκία, όπου χάκερ και προφανώς οπαδοί του Ερντογάν πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση εναντίον του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για να καταγγείλουν την Ελλάδα για τη μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών.

«Συνεργάζεστε με τρομοκράτες υποστηρίζοντας μέλη του προδοτη FETO» αναφέρεται στο μήνυμα των χάκερ και συνεχίζει κάνοντας αναφορά στον ιεροκήρυκα Γκιουλέν τον οποίο ο Ερτογάν κατηγορεί ως εγκέφαλο του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Στη συνέχεια, στο μήνυμά τους καλούν την Ελλαδα να μην ξεχνά το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες.

«Ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα σας ξαναρίξουμε κι εσάς και την τρομοκρατική οργάνωση FETO που υποστηρίζετε» αναφερόταν για λίγη ώρα στο μήνυμα που είχε αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το περιστατικο ο διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις. Είμαστε πανέτοιμοι και οι τεχνικοί μας τις αντιμετωπίζουν αλλά, με τους χάκερς ποτέ δεν ξέρεις… χτυπούν ακόμα και το αμερικανικό Πεντάγωνο. Εμείς θα γνωστοποιήσουμε την προκλητική επίθεση της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα και σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις παγκοσμίως», είπε ο εκφράζοντας παράλληλα φόβο ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές στις 24 Ιουνίου, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν.

Επίθεση Τούρκων χάκερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here