Επίθεση Στ. Παππά σε Μπουτάρη: Να είναι μετρημένος για τον ΟΑΣΘ

0
83

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη ψευδαίσθηση που υπάρχει σε κάποιους εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι κάποιοι είχαν περιουσία και τους την έχουμε στερήσει, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» 94,5, ενώ αιχμές άφησε για τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη και όσα δήλωσε ο τελευταίος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για τον ΟΑΣΘ.

«Ο δήμαρχος γιατί διαμαρτύρεται; Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμη τους λεωφορειόδρομους; Γι‘ αυτό διαμαρτύρεται; Είχαμε συμφωνήσει παρουσία του κ. Τόσκα και της ηγεσίας της αστυνομίας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Δεν τις έχει πάρει. Να είναι λιγάκι μετρημένος. Δεν θέλω να ανοίξουμε μέτωπο μεταξύ μας. Έχουμε ένα κοινό στόχο να επιτελέσουμε. Ο δήμαρχος έχει άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο και ουδέποτε μας είπε τέτοιο πράγμα. Η κ. Γούλα δεν μας έφερε ποτέ τέτοιο παράπονο», ανέφερε ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας:

Εμείς θα καλέσουμε με δική μας πρωτοβουλία όλους τους δημάρχους να τους ενημερώσουμε για την κατάσταση. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε. Και για την επιχειρησιακή μας δυνατότητα και για τα οικονομικά μας στοιχεία και για τους μετόχους. Γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ψευδαίσθηση που υπάρχει σε κάποιους εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι κάποιοι είχαν περιουσία και τους την έχουμε στερήσει. Και έδωσα ήδη μια πρώτη γεύση.

Πηγή:voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here