Επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ

0
113

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων, τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί, μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε έξι μηχανάκια, πλησίασαν το κτίριο, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανέβασαν, λίγη ώρα μετά την επίθεση, κείμενο στη σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και βίντεο από την παρέμβασή τους.

Όπως έγραψαν:
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους.
Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινικής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τοπο που γεννήθηκε.

Σήμερα στις 06:05 το πρωι επιτεθήκαμε με δεκάδες μπουκάλια μπογιάς στους εξωτερικούς χώρους της πρεσβείας του Ισραηλ στηνν Αθήνα. Δείτε το video απο την επίθεση.
https://www.liveleak.com/view?i=a86_1514185868

θα ακολουθήσει αναλυτικό κειμενο
Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here