Έρχεται η ώρα να φύγει η Ξένια των Rec από το Survivor

0
318

Φιλαράκι, η Ξένια των Rec είναι πλέον προτεινόμενη για αποχώρηση από το Survivor, με υπόδειξη τού Μιχάλη Μουρούτσου. Στην ίδια θέση βρίσκονται η (μονίμως υποψήφια) Κωνσταντίνα και ο Γιάννης Τσίλης, που εξεπλάγη όταν άκουσε να τον προτείνει η Κατερίνα Δαλάκα («κολλητή» τής Ξένιας).

Οι τηλεθεατές έχουν ήδη αποφασίσει και απόψε θα μάθουμε την επιλογή του. Προσωπικά, φιλαράκι, θα εκπλαγώ αν δεν «σουτάρουν» την τραγουδίστρια. Παρά τα δάκρυα των τελευταίων ημερών, δεν νομίζω πως συγκίνησε πολλούς. Πιστεύω πως η πλειοψηφία έχει σχηματίσει εικόνα για τη μοχθηρία και την ίντριγκα.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα φάνηκε ο χαρακτήρας της, όταν υπέδειξε τον Αλέξανδρο Παρθένη ως υποψήφιο για αποχώρηση. Δεν ήταν μόνο ότι ψήφισε έναν αγαπητό παίχτη,  όσο το ύφος της όταν είπε «Εσύ πρέπει να φύγεις σήμερα». Στη συνέχεια κατηγόρησε ανοιχτά συμπαίχτες της ότι τής έκλεψαν ρύζι, πείθοντας και την Κατερίνα Δαλάκα να πάρει το μέρος της. Οι τρεις άνδρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως άκουγαν τέτοιες κουβέντες. Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να ορκίζεται στα παιδιά του πως δεν έκλεψε.

Όπως έγραψα και προ ημερών, φιλαράκι, νομίζω πως ο κόσμος θα τη διώξει, την πρώτη φορά που θα έχει την ευκαιρία, την πρώτη φορά δηλαδή που θα προταθεί ως υποψήφια.

Έρχεται η ώρα να φύγει η Ξένια των Rec από το Survivor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here