ΕΡΤ: Η «σφαγή» Πολλάλη, Τριανταφύλλου και Γιωτάκη

0
6914

Ούτε πουλί πετούμενο με διαφορετική φωνή από εκείνη της κυβέρνησης δεν υπάρχει, πλέον, στην ΕΡΤ. Καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές η διοίκηση τής κρατικής τηλεόρασης (η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή) αποφάσισε ότι στην άτυπη προεκλογική περίοδο, που ήδη ξεκίνησε, όλες οι απόψεις πρέπει να εκπέμπουν σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, εκπαραθυρώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες:

* Πρώτον, η Μαίρη Πολλάλη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Γιατί; Μήπως απηχούσε τις απόψεις τής ΝΔ; Όχι, βέβαια. Απλώς δεν θεωρήθηκε απολύτως ελεγχόμενη. Θυμίζουμε το επεισόδιο με τον επικεφαλής τής ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος είχε εισβάλει στο στούντιο επειδή θεώρησε ότι η δημοσιογράφος δεν χειρίστηκε με τον «προσήκοντα τρόπο» το θέμα τής επετείου τού «μαύρου» στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά.

* Η Έλλη Τριανταφύλλου και η Φώφη Γιωτάκη από τη μεσημεριανή «Δεύτερη ματιά», την εκπομπή που έχει ταυτιστεί όσο καμία άλλη με την κυβέρνηση. Η πρώτη ήταν συμπαρουσιάστρια τής Κατερίνας Ακριβοπούλου και η δεύτερη σχολιάστρια, δίπλα στον Σωτήρη Καψώχα. Γιατί κόπηκαν; Μήπως μετέφεραν «αμάσητες» τις θέσεις τού Κυριάκου Μητσοτάκη και τής Φώφης Γεννηματά, αντίστοιχα; Φυσικά, όχι. Απλώς παρουσίαζαν τον αντίλογο, καθώς και ρεπορτάζ από την αντιπολίτευση.

Τι θα δούμε, λοιπόν, στην ΕΡΤ τους επόμενους μήνες; Αυτό που ήδη φανταζόμαστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here