ΕΡΤ με Χαρίτο, Αλαφογιώργο, Παρασκευοπούλου, Κατσίμη και Χάντζιου

1
335

Ξεκινά την Πέμπτη 11 Ιουνίου,  στην επέτειο 2 χρόνων από το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, η νέα προσπάθεια της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Η νέα διοίκηση επέλεξε τον ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή Πάνο Χαρίτο για το κεντρικό δελτίο, που θα μεταδίδεται στις 9 το βράδυ, όπως μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Πρόκειται για δημοσιογράφο με κύρος και εμπειρία, ο οποίος όμως θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε δελτία.

Το δελτίο που θα μεταδίδεται στις τρεις το μεσημέρι θα παρουσιάζει ο Αντώνης Αλαφογιώργος, ο οποίος δεν είχε δεχθεί να εργαστεί για τη ΝΕΡΙΤ.

Αμετακίνητη στο δελτίο των έξι είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που τα έχει πάει πολύ καλά κατά γενική ομολογία.

Στο κεντρικό δελτίο των 9 τα Σαββατοκύριακα, είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί η Ευρυδίκη Χάντζιου, που επίσης είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στη ΝΕΡΙΤ.

Στην καθημερινή πρωινή ενημερωτική ζώνη κεντρικό ρόλο θα παίξει το δίδυμο Μαριλένας ΚατσίμηΓιάννη Δάρρα, στο δίωρο 8 με 10.

Στο ξεκίνημά της (6 με 8 δηλαδή) ο Νίκος Αγγελίδης, επίσης χωρίς συμμετοχή στη ΝΕΡΙΤ.

Στο δίωρο 10 με 12 παραμένει ο Φάνης Παπαθανασίου, πλαισιωμένος από γυναικεία παρουσία.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη κεντρικό πρόσωπο συζητείται να είναι ο Προκόπης Δούκας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ πάντως ίδια πρόσωπα βλέπω πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μέσα σε όλους αυτούς και η ανιψούλα του Ταγματάρχη αλλά και η Κατσίμη, που απλά από ΠΑΣΟΚ έχει μετεξελιχθεί πλέον σε ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα δηλαδή..

    Ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους: Όποιος και να κυβερνάει, στην ΕΡΤ θα τρώνε οι ίδιοι και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Κρίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here