Ερωτική σχέση του Μόργκαν Φρίμαν με την εγγονή του;

0
174

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθισε ο σύντροφος της E’Dena Hines, θετής εγγονής του Μόργκαν Φρίμαν, Lamar Davenport, για τη δολοφονία της 33χρονης γυναίκας το 2015.

Ο Davenport μαχαίρωσε 25 φορές τη σύντροφό του με την οποία όπως έγνε γνωστό στο δικαστήριο είχαν πολλούς καυγάδες καθώς κατηγορούσε ο ένας τον άλλον για απιστίες. Ωστόσο, το δικαστήριο σοκαρίστηκε όταν άκουσε την υπεράσπιση του Davenport να κάνει λόγο για ανάρμοστη σχέση της δολοφονηθείσας με τον παππού της, διάσημο ηθοποιό, εμ τον οποίο ωστόσο δεν είχαν δεσμούς αίματος.

Αν και ακόμη δεν είναι γνστό τι σχέση είχε η αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών στην υπόθεση δολοφονίας της γυναίκας, η δικηγόρος του κατηγορουμένου αποκάλυψε ότι στις 3 Ιουλίου 2015 η E’Dena Hines του είχε στείλει μήνυμα για τα «συναισθήματα του παππού». Εκείνος της απάντησε ότι πρόκειται για μία υποτακτική αγάπη ανάμεσα σε εκείνη και τον παππού της Μόργκαν Φρίμαν.

Οι φήμες ότι η γυναίκα είχε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό κυκλοφορούσαν σχεδόν μία δεκαετία και μάλιστα ήθελαν τον Φρίμαν να χωρίζει για να την παντρευτεί.

Ο Φρίμαν υιοθέτησε τη Hines που ήταν βιολογική κόρη της Deen Adair την οποία υιοθέτησε ο Μόργκαν Φρίμαν με την πρώτη του γυναίκα ενώ μεγάλωσε την E’Dena με τη δεύτερη σύζυγό του και δεν είχε δεσμό αίματος με τη νεαρή γυναίκα.

Οι δικηγόροι του Davenport υποστηρίζουν ότι δεν είναι ένοχος για το βίαιο έγκλημα λόγω παραφροσύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here