ΕΣΗΕΑ: Άγνωστο το μέλλον των εργαζομένων του MEGA

0
143

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ εκφράζοντας στην ουσία την αγωνία των απλήρωτων εδώ και 17 μήνες εργαζόμενων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ καθώς και οι εργαζόμενοι παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο την επόμενη μέρα στον Τ/Σ «».

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΡ εκδηλώθηκε πρωτοβουλία της εταιρείας «ALTER EGO» συμφερόντων του μετόχου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για αλλαγή φυσιογνωμίας του σταθμού, προκειμένου να συνεχίσει να εκπέμπει.

Το μέλλον των εργαζομένων, που στήριξαν μέχρι και σήμερα τη λειτουργία του σταθμού παραμένοντας απλήρωτοι για 18 μήνες, είναι άγνωστο, χωρίς κανένας να μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει επόμενη ημέρα γι’ αυτούς.

Καλούμε τους μετόχους, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το ΕΣΡ να εξαντλήσει τα περιθώρια, που του δίνει ο νόμος, προκειμένου να μην πέσει «μαύρο» στο «MEGA».

Υπογραμμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παραμείνουμε θεατές στους τακτικισμούς των μετόχων για το ποιος θα χρεωθεί το ενδεχόμενο κλείσιμο του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας.

Οι μέτοχοι σε κάθε περίπτωση οφείλουν να εγγυηθούν και προσωπικά την ικανοποίηση του συνόλου των εργατικών απαιτήσεων των συναδέλφων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here