Έτσι πληρώνουν οι Άραβες τον ΠΑΟΚ

0
103

Ακόμη και εντός των επόμενων ωρών μπορεί να έχει τελειώσει και να ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ η απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η συμφωνία με ΠΑΟΚ για τη ρήτρα.

Τα χρήματα είναι… πολλά και με την στάση του, όλο αυτό το διάστημα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξε ότι θέλει να τελειώνει με τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να βάλει τα επόμενα 4.5 χρόνια κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του, όπως γράφουν οι Σέρβοι, γι’ αυτό και είχε κάτι να συζητήσει κάτι με τον ΠΑΟΚ, ούτε βρέθηκε ποτέ απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ούτε μίλησε τηλεφωνικά μαζί του.

Αυτός που επικοινώνησε, σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ, ήταν ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λουάι Ναζέρ προκειμένου να υπάρξει μια «συμφωνία κυρίων» για την καταβολή της ρήτρας των 10.000.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες δουλεύουν πάνω στο θέμα της καταβολής της ρήτρας, οι Σαουδάραβες αποδείχθηκαν αρκετά διαβασμένοι στο νομικό σκέλος της υπόθεσης και προκειμένου να αποφευχθεί η χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής στη ΦΙΦΑ, πρότειναν στον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την καταβολή του ποσού σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ομάδα της Τζέντα καλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, αλλά επιμένει να το κάνει με τον δικό της τρόπο, όπως συνέβη στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ, με την στάση των Αράβων να «στέκεται» και νομικά από την στιγμή που δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς για εφάπαξ καταβολή του ποσού.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here