Έξαλλος ο Μουρούτσος με την Ξένια που ψήφισε Δρυμωνάκο

0
202

Στον αγώνα ασυλίας του Survivor έχασαν οι «Διάσημοι» και στο συμβούλιο, που ακολούθησε, η πλειοψηφία έδειξε ως προτεινόμενη την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. 

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έδωσε ως δεύτερη υποψήφια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η έκπληξη (για πολλούς) προήλθε από την ψήφο της Ξένιας των Rec, η οποία είχε αναδειχθεί ως η πολυτμότερη παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας. Υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιάννη Δρυμωνάκο«Βλέπω ότι δυσκολεύεται, περνάει δύσκολα με την πείνα. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει ακόμα πολύ», είπε η τραγουδίστρια.

Η αιτιολογία τής ψήφου της δεν άρεσε καθόλου στον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει δυσκολίες. Και ας πάρουμε για παράδειγμα την πείνα. Όλοι πεινάμε, άλλοι το διαχειρίζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Το να ψηφίσεις κάποιον επειδή πεινάει, θα πρέπει να υπάρχει κι ένας συγκεκριμένος λόγος. Αν αυτός που πεινάει βγάζει νεύρα στην ομάδα, εγώ προσωπικά μπορεί να τον ψήφιζα.

Αν όμως ένα παιδί πεινάει και δεν βγάζει νεύρα, η συμπεριφορά του είναι άριστη… Και βρίσκει δύναμη να πιάσει και το τσεκούρι και να σπάσει και τα ξύλα και να κάνει και δουλειές…

Θεωρώ λογικό κι έτσι θα έπραττα εγώ, να μην τον ψηφίσω επειδή πεινάει γιατί η πείνα που νιώθει είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστεί μόνος του. Και από τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος από εδώ διαχειρίζεται αυτές τις δυσκολίες χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους, θεωρώ για μένα προσωπικά ότι δεν είναι λόγος να τον ψηφίσεις». 

«Εγώ δεν είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή πεινάει. Είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή βλέπω ότι περνάει δύσκολα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, Μιχάλη», απάντησε η Ξένια στον Μιχάλη.

Έξαλλος ο Μουρούτσος με την Ξένια που ψήφισε Δρυμωνάκο

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here