Έξαλλος ο Τσίπρας με τον Στουρνάρα για το προληπτικό μνημόνιο

1
273

Εκρηκτική διάσταση πήρε η σύγκρουση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τραπέζη Ελλάδος, μετά την την ενδιάμεση έκθεση για τη νομισματική πολιτική, στην οποία ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι μετά το μνημόνιο θα πρέπει να υπάρχει προληπτικό πρόγραμμα στήριξης και προειδοποιούσε πως η ομαλή έξοδος από την κρίση δεν είναι εγγυημένη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εξέλαβαν την έκθεση ως απόπειρα ακύρωσης του κυρίαρχου αφηγήματος της κύβερνησης για καθαρή έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Και η απάντηση ήταν οξύτατη.

Όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου: Επειδή ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών τότε και μια αποτυχημένη κυβέρνηση, είχαν θέσει ως βέλτιστη εκδοχή όχι την έξοδο στις αγορές με ευνοϊκά επιτόκια, αλλά τη γραμμή στήριξης, δε σημαίνει ότι μια πετυχημένη κυβέρνηση δε θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα. Ήδη όλες οι ενδείξεις, αυτό αποδεικνύουν.

Έξαλλος ο Τσίπρας με τον Στουρνάρα για το προληπτικό μνημόνιο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kατά Τσίπρα πετυχημένη κυβέρνηση μιας παρέας ψευτών που μας έχωσε σε βαθιά λιτότητα για 5 χρόνια τουλάχιστον 3+2 για να αρπάξει την εξουσία και να γίνει κυρίαρχο κόμμα στην πολιτική σκηνή του τόπου. Σήμερα μετά από εγκληματικές πολιτικές με παραμύθια κρατιέται με τα δόντια στην εξουσία του τόπου και με άκρατο λαίκισμό(επιδόματα) προσπαθεί και πάλι να ξεγελάσει τους Έλληνες, όχι για να ξανακερδίσει την εξουσία αλλά για να κρατήσει αξιοπρεπή ποσοστά και να μη χαθεί στην άβυσσο της λησμονισμένης ιστορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here