Εξάδελφος Τσακαλώτου σε εταιρεία διαχείρισης ληξιπρόθεσμων της ΔΕΗ

0
72

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επέλεξαν να απαντήσουν με διαρροές μέσω ΑΠΕ σε δημοσιεύματα που αφορούν στην εμπλοκή του ξαδέρφου του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου στη διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται πως κοινοπραξία ανέλαβε να συγκεντρώσει τις οφειλές των καταναλωτών στην Επιχείρηση, ενώ ο Ορέστης Τσακαλώτος είναι επικεφαλής της Qualco.

«Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η «οικογενειακή ευθύνη» για να συνεχιστεί το σήριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο «ξάδελφος» δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές, πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις…» αναφέρουν οι κύκλοι του υπουργείου σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Και προσθέτουν: «Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα…) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ! Απεταξάμην…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here