Εξιχνιάστηκε το διπλό φονικό στην Κύπρο – Συνελήφθη ο κουκουλοφόρος

0
429

Επιπρόσθετα στοιχεία στην υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο ήρθαν στο φως χθες, όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο o 22χρονος ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα οκταήμερης κράτησης.

Ο 22χρονος, συμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», παραδέχτηκε ότι ήταν ο κουκουλοφόρος που μπήκε στο σπίτι όταν ο 33χρονος ανάγκασε τον 15χρονο γιο των θυμάτων να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι όταν ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο των θυμάτων, είδε το ζεύγος νεκρό. Χθες το απόγευμα μετά από γραπτή συγκατάθεση του 22χρονου η Αστυνομία τον οδήγησε στη σκηνή του εγκλήματος και υπέδειξε ορισμένα σημεία που αφορούν τον δικό του ρόλο.

Αυτό έγινε στην προσπάθεια ενίσχυσης της δικής του μαρτυρίας σε σχέση πάντα με τα όσα αναφέρει ο 33χρονος. Ο 22χρονος υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον τρόπο που εισήλθε στο σπίτι και στη συνέχεια οδήγησε τους ανακριτές στο υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονταν τα δύο θύματα, καθώς και άλλους χώρους στο σπίτι όπου είχαν κινηθεί μαζί με τον 33χρονο.

Οι ανακριτές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 22χρονου μετά την ανάκριση της συμβίας του 33χρονου, η οποία ανέφερε ότι στις 18 Απριλίου συναντήθηκε με τους άλλους τρεις συλληφθέντες, τον συμβίο της, τον ετεροθαλή αδερφό του και τον 22χρονο για να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο, όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος».

Ο 33χρονος είχε πει στην ίδια και στον ετεροθαλή αδελφό του να μείνουν σπίτι και να αναμένουν ειδοποίησή του ώστε να μεταβούν στον χώρο για να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο. Η συλληφθείσα ανέφερε στους ανακριτές ότι ο συμβίος της τους είχε πει πως εάν χρειαζόταν, θα σκότωνε. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», στο σπίτι δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο, αφού αν και κάποτε η οικογένεια διατηρούσε χρηματοκιβώτιο, αυτό είχε μετακινηθεί εδώ και καιρό.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 22χρονου παραλήφθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, που θεωρείται ότι είναι αυτά που φορούσε όταν μπήκε στο σπίτι των θυμάτων. Παράλληλα, αναζητούνται τα κλοπιμαία, όπως το πορτοφόλι του Χατζηγεωργίου και η κουκούλα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Ξανά από ανάκριση αναμένεται να περάσει ο 33χρονος που συνελήφθη πρώτος, αφού οι καταθέσεις των υπόλοιπων υπόπτων έρχονται σε σύγκρουση με όσα ανέφερε αρχικά στους ανακριτές.

Πηγή: philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here