Εξιτήριο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη έπειτα από 3,5 μήνες νοσηλείας

0
352

Από 24/12 έως και χθες, 10/4 νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπειτα από το τροχαίο που είχε στην παραλιακή.

Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε εξιτήριο χθες και μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης στα βόρεια προάστια όπου θα συνεχιστεί η αποθεραπεία του. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, καταλαβαίνει πλήρως, ενώ θα πρέπει να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα κίνησης που αντιμετωπίζει.

Όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκοεμίου μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, «πήρε εξιτήριο, είναι απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, δεν έχει καμία απόκλιση από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε υποστεί. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσει την αποκατάστασή του την οποία χρειάζεται. Νοσηλεύτηκε από 24/12 μέχρι σήμερα. 3,5 μήνες εκ των οποίων από αυτό το χρονικό διάστημα, οι 2,5 μήνες ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με ό,τι συνεπάγεται. Ε, δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές που κινδύνευσε και η ζωή του αλλά αντιμετωπίστηκαν όλα αυτά τα προβλήματα επιτυχώς.

Μετά τους 2,5 μήνες έφυγε, πήγε στη νευροχειρουργική κλινική όπου από εκεί και προήλθε από το αρχικό του τραύμα, τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που είχε υποστεί, νοσηλεύτηκε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και σήμερα όπου η κατάστασή του όπως σας είπα και προηγουμένως είναι πλήρως ελεγχόμενη πλέον και από εκεί και πέρα απομένει το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης.

Δεν έχει αποχωριστεί την τραχειοστομία οπότε δεν μπορεί να μιλήσει, είναι κάτι το οποίο το έχουμε ως εργαλείο ασφαλείας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Επικοινωνεί όμως με τους δικούς του. Κάποια μέρα τελευταία που τον είχα επισκεφτεί, τον είδα καθιστό στην καρέκλα. Καταλαβαίνει πλήρως. Από εκεί και πέρα, τα θέματα της κίνησης είναι το επόμενο ερώτημα που θα πρέπει σιγά σιγά να κατακτήσει. Άνθρωποι που είναι 3,5 μήνες κλινήρεις θα πρέπει να μάθουν σιγά σιγά από την αρχή να κάνουν κάποια πράγματα που κάνουμε απλά και καθημερινά.
Το σίγουρο είναι ότι φεύγει από εμάς, πλήρης υγείας
» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here