Εξώδικο Άκη στην κόρη του: Μου δίνεις ελάχιστα λεφτά, πού τα βρίσκεις;

0
471

Εξώδικο στην κόρη του, Αρετή, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υποστηρίζοντας ότι του παρέχει ελάχιστο εισόδημα για να ζήσει. Όπως αναφέρει, η κόρη του έχει επαφές με συγκεκριμένα επιχειρηματικά πρόσωπα, που την «εξωθούν σε επαφές και πιθανόν συνεργασίες με άτομα τα οποία δεν τολμούν να απευθυνθούν σε εκείνον προσωπικά, αλλά τη χρησιμοποιούν λόγω της συγγενικής τους σχέσης για να υλοποιήσουν σκοτεινά σχέδια ή να καλύψουν αποκλειστικά δικά τους συμφέροντα».

Ο άλλοτε υποψήφιος πρωθυπουργός κινείται νομικά, έχοντας στο μυαλό του ότι η Αρετή δεν εγκρίνει το γεγονός ότι δημιούργησε νέα οικογένεια με τη Βίκη Σταμάτη, με την οποία έχει αποκτήσει και παιδί.

«Θέλω να σε προστατεύσω» είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω του δικαστικού εγγράφου, το οποίο αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

«Βεβαίως, γνωρίζω ότι η σχέση μας έχει διαταραχθεί, όχι εξαιτίας μου, αλλά λόγω των αντιρρήσεών σας για τη δημιουργία νέας οικογένειας που ποτέ δεν εγκρίνατε. Παρά ταύτα, αισθάνομαι την ανάγκη με την παρούσα να σας επισημάνω κάποια πράγματα, δηλώνοντας εκ προοιμίου ότι η ενέργειά μου αυτή αποσκοπεί στην προστασία και των δυο μας, και συγκεκριμένα την αποφυγή κινδύνων εμπλοκής σας σε πιθανές αθέμιτες και παράνομες πράξεις, και ταυτόχρονα την εξάρτησή σας από ομάδα συμφερόντων που πιθανώς να μην έχει αγαθές προθέσεις» , σημειώνει.

«Εδώ και έναν χρόνο περίπου μου φέρνατε μηνιαίως κάποια ελάχιστα χρήματα προς επιβίωσή μου. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν δικά σας χρήματα και ήμουν ευγνώμων γι’ αυτό. Τους τελευταίους, όμως, μήνες αφήσατε να εννοηθεί ότι τα χρήματα δεν ήταν δικά σας, αλλά σας τα έδιναν κάποιοι τρίτοι. Βεβαίως, σε πρώτη φάση δεν ήμουν σε θέση λόγω της κατάστασης της υγείας μου να ερευνήσω το όλο θέμα και εξάλλου δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσατε να δεχτείτε κάποια χρήματα χωρίς νόμιμη αιτία και, μάλιστα, ένα μέρος αυτών να τα δίνετε και σε εμένα με τον κίνδυνο να καταστώ εν αγνοία μου αποδοχέας πιθανού προϊόντος εγκλήματος…».

Ζητεί δε από την κόρη του να του γνωστοποιήσει (εντός πέντε ημερών) όλα τα στοιχεία τα οποία διαθέτει και, κυρίως, τα πρόσωπα που συναλλάσσεται και τα οποία πιθανώς την επηρεάζουν ή την εκβιάζουν. «Να μου παραδώσετε όλα τα στοιχεία τα οποία διαθέτετε για την πηγή των χρημάτων, τα χρήματα που έχετε λάβει, προκειμένου επιτέλους να μάθω τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη μου», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here