Φίλης για Καμμένο: Όποιος διαφωνεί παραιτείται

0
65

Τη θεση του Πάνου Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία σχολίασε ο Νίκος Φίλης σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7, επισημαίνοντας ότι όποιος διαφωνει σε τέτοιο ζήτημα παραιτείται.

«Όταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση» δήλωσε συγκεκριμένα ενώ σχολιάζοντας τη στάση του Πάνου Καμμένου τόνισε: «Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Τότε δεσμεύτηκε στην προσπάθεια για λύση του σκοπιανού στη βάση σύνθετης ονομασίας». Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχουμε μια ιστορική συμφωνία που μόνο καλά θα φέρει για τη χώρα. Το πρώτο θεσμικό ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για λύση του σκοπιανού. Θα σχολιάσω τη θέση του κ. Καμμένου τη μέρα της ψηφοφορίας».

Αναφερόμενος στη ΝΔ ο κ. Φίλης υπογράμμισε: «Αν ο Κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση μομφής θα είναι σαν μομφή εναντίον του πατέρα του»

Όσο για την προοπτική συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είπε: ¨Οι αλλαγές στους συνοδηγούς στο πιλοτήριο δεν γίνονται εν πτήσει, αλλά μετά τις εκλογές. Χωρίς βιασύνες θα αντιμετωπιστούν αυτά τα θέματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here