Φώφη: Ψηφίστε με για να μπούμε «σφήνα» μεταξύ Σύριζα και ΝΔ

0
36

«Kαθαρή εντολή από τους ψηφοφόρους για να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς», ζήτησε η Φώφη Γεννηματά με συνέντευξή της στα ΝΕΑ, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Ο κύριος στόχος είναι να κερδίσει η παράταξη. Ζητώ καθαρή Εντολή για να προχωρήσουμε χωρίς κλυδωνισμούς, χωρίς παραλυτικές ισορροπίες, με αποφασιστικά βήματα. Να συνεχίσουμε πιο δυνατά, όλοι μαζί την νικηφόρα πορεία. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε συμπλήρωμα κανενός. Έχουμε καταθέσει πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης με το σχέδιο Ελλάδα. Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος θα καθοριστεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Μην προεξοφλούν το αποτέλεσμα θα εκπλαγούν. Στις επόμενες εκλογές θα αναμετρηθούμε στα ίσα. Με τη νέα ετυμηγορία του λαού, όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο. Κανένας δεν θα κρυφτεί πίσω από μας. Αρκετά. Περιμένω από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα απαντήσεις. Είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν στην πολιτική σταθερότητα, στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας»;

 

Και κατέληξε: «Στον νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες. Και αυτοί που συμμετέχουν σήμερα στις διαδικασίες και εκείνοι που θα πεισθούν μέσα από το λόγο και το πρόγραμμά μας. Ανοίγει σίγουρα ο δρόμος για να ξαναφέρουμε κοντά μας όσους απογοητεύτηκαν, στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πολιτικής απάτης που παίχτηκε εις βάρος τους και εις βάρος της χώρας. Δεν έχουν θέση όσοι πλήγωσαν ηθικά την παράταξη και εκείνοι που έσπευσαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here