Φωτιά στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη – Ενας νεκρός, 4 τραυματίες

0
1532

Ένας 67χρονος άνδρας, κάτοικος του 50ού ορόφου του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη είναι το θύμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο οικοδομικό συγκρότημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από αυτό το διαμέρισμα ξεκίνησε η πυρκαγιά που άφησε άλλα τέσσερα άτομα ελαφρά τραυματισμένα, ενώ το διαμέρισμα δεν διέθετε αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης ως όφειλε.

Η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα χωρίς να παρει διαστάσεις ενώ ο επικεφαλής της Πυροσβεστικη΄ς δήλωσε πως ήταν αρκετά δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης καθώς το διαμέρισμα ήταν αρκετά μεγάλο και υπήρχαν πολλές σκάλες.

Όσον αφορά στο θύμα, πρόκειται για τον 67χρονο Τοντ Μπάσνερ, έμπορο Τέχνης, ο οποίος αγόρασε το συγκεκριμένο διαμέρισμα το 1996. Υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Associated Press.

Το διαμέρισμά του δεν διέθετε σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης, όπως και τα περισσότερα διαμερίσματα των άνω ορόφων του Πύργου Τραμπ, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1983, όταν οι εργολάβοι δεν υποχρεώνονταν διά νόμου να εγκαταστήσουν αισθητήρες καπνού και πυρόσβεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here