«Φωτιές» από δηλώσεις Ξαφά – «Πόλεμος» Μαξίμου με ΝΔ

0
150

Με δημοσίευμά της η “Εφημερίδα των Συντακτών” αναφέρει πως η πρώην εργαζόμενη του ΔΝΤ γνωστή για τις ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις της και φερόμενη ως άτυπη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά, φέρεται να είπε σε «κλειστή λέσχη» επενδυτών στο Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο ότι δεν κλείνει η τρίτη αξιολόγηση, ότι οι τράπεζες χρειάζονται ανακεφαλαιοποίηση κάτι που θα οδηγήσει την κυβέρνηση σε παραίτηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, καθώς επίσης, ότι η ΝΔ θα υπογράψει 4ο μνημόνιο.

Το Μεγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δηλώσεις της Μιράντας Ξαφά, την οποία αναφέρει ως σύμβουλο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πηγές της ΝΔ σημειώνουν ότι η κυρία Ξαφά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και σκοπός του Μαξίμου είναι να αποπροσανατολίσει από την υπόθεση Καμμένου.

«Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ» σχολιάζει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά:

«Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας. Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ.

Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here