Φρενίτιδα για το νέο iPhone X! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

0
212

Χιλιάδες λάτρεις της τεχνολογίας ξενύχτησαν έξω από τα καταστήματα της Apple, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους, το νέο iPhone X.

Άλλοι σε καρέκλες, άλλοι σε σλίπινγκ μπάγκ κάποιοι ακόμη και σε σκηνές, περίμεναν υπομονετικά για να αποκτήσουν πρώτοι το επετειακό μοντέλο της Apple, του οποίου οι αρετές δεν περιορίζονται στο πρωτοποριακό design, αλλά και στα νέα χαρακτηριστικά.

Στο Λονδίνο

Σε Νέα Υόρκη

Σε Βοστώνη

Σε Τόκιο

Το iPhone X «σκίζει» και στην Ελλάδα, αφού τις 7.500 αγγίζει ο αριθμός των παραγγελιών από αλυσίδες καταστημάτων.

Στα νούμερα αυτά, δεν συμπεριλαμβάνονται οι παραγγελίες από τα δίκτυα κινητής.Υπολογίζεται ότι οι Έλληνες θα ξοδέψουν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για το νέο θαύμα της Apple!

Η τιμή του iPhone X στη χώρα μας φθάνει ως και τα 1399 ευρώ για την έκδοση των 256GB!

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η προσθήκη της λειτουργίας βιομετρικής ταυτοποίησης Face ID, που αντικαθιστά το Touch ID. Χάρη σε αυτή, ο κάτοχος της συσκευής την ξεκλειδώνει βάσει των χαρακτηριστικών του προσώπου του, τα οποία η κάμερα της συσκευής μπορεί να διαβάσει.

Η συσκευή βασίζεται στον επεξεργαστή Apple A11. Στη φωτογραφία, το iPhone X διαθέτει δύο αισθητήρες των 12 Mega Pixel. Η μνήμη RAM είναι στα 3 GB.
Όσον αφορά στην οθόνη, η Apple για πρώτη φορά χρησιμοποιεί AMOLED panel.
To iphone X κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, με χωρητικότητα 64GB και 256GB.

Δείτε τις ουρές

https://twitter.com/aatkinson15/status/926417476031799296

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here