Φρικάρω με Φουρθιώτη, αλλά έχει βοηθήσει φουλ το Epsilon

0
953

Φιλαράκι, καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι με την αισθητική του Μένιου Φουρθιώτη με χωρίζει άβυσσος. Όπως και με το είδος των εκπομπών που παρουσιάζει.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην πω τη «μαύρη» αλήθεια:

— Πρώτον, με τις επιλογές του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ουσιαστική ένταξη του Epsilon στον τηλεοπτικό χάρτη.

— Και δεύτερον, έχει καταφέρει να πείσει και να έχει μαζί στην εκπομπή του άξιες δημοσιογράφους, όπως την Αλεξάνδρα Τσόλκα και τη Νάνσυ Νικολαϊδου, καθώς και τον Νάσο Γουμενίδη, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο.

Στα λέω αυτά, φιλαράκι, γιατί πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Δεν ξέρω τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη τού σταθμού Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες του από την 1η Ιανουαρίου 2018. Θα συνεχίσει ή όχι να φιλοξενεί την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη; Θα θεωρήσει ότι βρίσκεται σε αρμονία ή δυσαρμονία με τη νέα φυσιογνωμία του καναλιού; Ο ίδιος ο Φουρθιώτης λέει ότι θα διατηρήσει τη θέση του για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια. Θα δούμε…

Να επαναλάβω για να μην παρεξηγηθώ, φιλαράκι, ότι φρικάρω με το στυλ Φουρθιώτη γενικώς. Αυτό δεν με εμποδίζει, όμως, να βλέπω την πραγματικότητα…

ΥΓ Στο Epsilon, επίσης, έχουν εκπομπές ή παρουσιάζουν ειδήσεις δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Φαίη Μαυραγάνη, η Αμαλία Κάτζου -για να αναφερθώ στους περισσότερο προβεβλημένους. Όλοι αυτοί (και οι άλλοι που είναι λιγότερο γνωστοί) συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του σταθμού και, βεβαίως, στα ποσοστά αποδοχής του. Για να μην απαξιώνουμε τα πάντα, δηλαδή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here