Φρίκη: Η μικρή Άννυ μπορεί να ήταν ζωντανή όταν την τεμάχιζαν

0
76

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Άννυ με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρα του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε και πέταξε τη σορό του παιδιού του.

Ανατριχίλα προκάλεσαν οι μαρτυρίες των ιατροδικαστών αλλά και των ειδικών των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τα όσα διαπίστωσαν από την έρευνα στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

«Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυ είχαμε συλλέξει την πιπίλα. Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δυο γονείς. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού», ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το διαμέρισμα είχε καθαριστεί ενώ χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που ο πατέρας της την τεμάχισε.

Ωστόσο, φρίκη προκάλεσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω», είπε χαρακτηριστικά, οπότε ενδέχεται το παιδί να ήταν ζωντανό ενώ το τεμάχιζαν.

Πάντως, ο πραγματογνώμονας που διόρισε η πλευρά του πατέρα εξέφρασε αντίθετη άποψη, καταθέτοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το παιδί ήταν στη ζωή όταν το τεμάχιζε, ενώ εκτίμησε ότι το παιδί έφυγε από τη ζωή, γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here