Φρίκη στη Χιλή: Βίασε μέχρι θανάτου βρέφος 19 μηνών

0
197

Στους δρόμους βγήκαν οι Χιλιανοί διαδηλώνοντας για το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε από έναν 30χρονο με θύμα ένα μωρό 19 μηνών το οποίο βίασε μέχρι θανάτου, απαιτώντας παραδειγματική τιμωρία για τον δράστη.

Ο άνδρας μαζί με τη θεία του μωρού μετέφεραν στο νοσοκομείο το 19 μηνών κοριτσάκι με φοβερή αιμορραγία λέγοντας ότι έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν γιατροί και νοσοκόμοι δεν είχε καμία σχέση με πέσιμο. Το μωρό έφερε βαρύτατα τραύματα στα εσωτερικά του όργανα που προέρχονταν από σεξουαλική κακοποίηση και συγκεκριμένα πρωκτική διείσδυση.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή του μωρού αλλά πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Τα τραύματα ήταν τόσο βαριά που γιατροί και νοσοκόμοι υποβάλλονται σε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσουν το σοκ απ’ όσα είδαν!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν ο σύντροφος της θείας της μικρής Αμπάρ, τη βίαζε επί πέντε ώρες, από τις 8 το βράδυ έως τη μία τα ξημερώματα. Οι Αρχές είχαν δώσει την επιμέλεια στη θεία του παιδιού και στον σύντροφό της καθώς η μητέρα είχε κριθεί ακατάλληλη επειδή είναι ναρκομανής. Επίσης, απέρριψαν τον θείο του παιδιού με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Αντρές Εσπινόζα Αραβένα κρατείται ενώ συνεχίζεται η έρευνα της υπόθεσης, ενώ διατέινεται πως είναι αθώος και πως το μωρό έπεσε από ύψος περίπου 50 εκατοστών, προκαλώντας αυτά τα σοβαρότατα τραύματα που κόστισαν τη ζωή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here