Φρουζής: Δεν έδωσα ποτέ χρήματα σε πολιτικό

1
163

Ουδέποτε διακίνησε «μίζες» σε πολιτικούς δηλώνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Κωνσταντίνος Φρουζής,
Μεταξύ άλλων ότι δεν  έδωσε ποτέ χρήματα «όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό».

Υποστηρίζει επίσης ότι κάποιος από τους πολικούς που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν τους έχει συναντήσει ποτέ.

«Είδα τον κ. Πικραμμένο  στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Όπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο». 

Όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Φρουζής αναφέρει ότι τον συνάντησε μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ, περιγράφει δε τη συνάντησή τους ως ολιγόλεπτη και με θέμα «τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».

Επισημαίνει επίσης στην Καθημερινη της Κυριακής ότι γνώρισε τον κ. Στουρνάρα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ και είχε επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του ΣΦΕΕ

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει τονίζει επίσης ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι εάν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πλάκα θα είχε αν έλεγε οτι έδωσε χρήματα σε πολιτικούς. Άλλωστε δεν τα «δίνουν» στους πολιτικούς. Τα δίνουν για εξωραϊσμό της πλατείας, για επιδιόρθωση της στέγης της εκκλησίας, για ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου, για το υδραγωγείο του χωριού κλπ κλπ. Οι αγυρτεία προϋποθέτει ευφυΐα! Οι αφελείς δεν φτιάχνουν επιχειρηματικούς κολοσσούς. Το πολύ – πολύ να φτιάξουν καμιά σελίδα στο Internet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here