«Γέφυρες» Φώφης σε Καμίνη-Θεοδωράκη -Είδε τον δήμαρχο

0
98

 

Άνοιγμα στους συνυποψηφίους της που ποκλείστηκαν από τον 2ο γύρο κάνει η Φώφη Γεννηματά ενόψει της τελικής μάχης της Κυριακής.

Το απόγευμα συναντήθηκε με τον Γιάννη Μανιάτη και στη συνέχεια με τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος τερμάτισε 3ος στον πρώτο γύρο. Μετά τη συνάντηση ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε «πολλή καλή» την επικοινωνία τους, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά και την προσεχή Κυριακή, αλλά αρνήθηκε να δώσει κάποια κατεύθυνση προς όσους ψήφισαν τον ίδιο.

Στο ερώτημα «θα υποστηρίξετε την κυρία Γεννηματά;» απάντησε «εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους».

Η δήλωσή του:

«Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορω γι’αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο.
Έθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής. Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζι, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος».

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Ιωαννίνων με θετικά λόγια τόσο για τον Γιώργο Καμίνη όσο και για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δε πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όταν η συζήτηση ήταν ακόμα στον αέρα, ο Γιώργος Καμίνης πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα και φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε μια γενναία απόφαση, η οποία δεν ήταν καθόλου αυτονόητη. Είχε κόστος, αλλά φυσικά το έκανε για το κοινό καλό και την πορεία της παράταξης και της χώρας. Κάθε ένας από τους υποψηφίους συνέβαλε σε αυτή τη συζήτηση με τις ιδέες του, τις απόψεις του, τις σκέψεις του. Το ύφος και ήθος το οποίο αποκτήσαμε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, είναι κάτι που η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να κρατήσει και μετά τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου» επεσήμανε.

Πρόσθεσε επίσης πως: «Η δικαίωση της πολιτικής επιλογής της Φώφης Γεννηματά, να ανοίξει τις διαδικασίες στην κοινωνία δημιουργώντας με ανανέωση, διεύρυνση και ενότητα τον νέο ενιαίο φορέα είναι απόλυτη».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here