Γεννηματά: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το γρηγορότερο

0
37

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα», υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει «να φύγει το γρηγορότερο», αφού η παραμονή της «εντείνει το αδιέξοδο» και προβλέπει ότι «ο χρόνος για την κυβέρνηση μετρά αντίστροφα».

Σημειώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής δουλεύει για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών την οποία θεωρεί ως βασική προϋπόθεση για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Επιπλέον, επισήμανε ότι «το παραμύθι της «καθαρής εξόδου» (από το μνημόνιο) δεν έχει ακροατές», και συμπλήρωσε ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν ήδη υπογράψει μνημόνια διαρκείας. Μέτρα και δεσμεύσεις που θα ισχύσουν μετά τη λήξη του 3ου Μνημονίου και που στην ουσία συνιστούν ένα 4ο Μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση αυτήν τη φορά».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αλλά το παραμύθι τους θέλει και δράκο. Γι’ αυτό επιχειρούν ταυτόχρονα την όξυνση, την πόλωση και τον διχασμό».

Για την πιθανότητα «συνάντησης» του Κινήματος Αλλαγής με τη ΝΔ, καθώς «ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε θετικός στο αφήγημα του Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ», είπε ότι «το ερώτημα για τις «συναντήσεις» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστρέφεται προς εκείνους», στο κατά πόσον «είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν στην πολιτική σταθερότητα και μάλιστα στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας».

Τέλος, τόνισε ότι θα συγκροτηθεί άμεσα Οργανωτική Επιτροπή που θα προετοιμάσει το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here