Γεννηματά προς Τσίπρα: Να χαίρεστε τον συκοφάντη συγκυβερνήτη σας

0
136

Τις δηλώσεις Πάνου Καμμένου σχετικά με την εμπλοκή της σε υπόθεση αγοραπωλησίας όπλων διέψευσε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά απαντώντας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Παίρνοντας τον λόγο η κυρία Γεννηματά απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και είπε: «Να τον χαίρεστε τον συκοφάντη κύριο συγκυβερνήτη σας, κύριε Τσίπρα” και πρόσθεσε πως ως αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είχε καμία αρμοδιότητα για αγοραπωλησίες όπλων.

«Καμία συμφωνία με την IGG δεν έγινε επί των ημερών μου και θα έπρεπε να γνώριζε ότι δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Στο μοναδικό  MOU με την εν λόγω εταιρεία απαίτησα να μην υπάρξει κανένας μεσάζοντας, να υπάρχει ειδική ρήτρα ότι απαγορεύονται«. 

Επίσης, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην ίδια και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καθώς θέλησε να καταθέσει έγγραφα εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, κι εκείνος αρνήθηκε να τα παραλάβει. Ο κ. Βούτσης δικαιολόγησε την άρνησή του στο γεγονός ότι επρόκειτο για διαβαθμισμένα έγγραφα και ότι δεν μπορούσε να τα μονογράψει χωρίς να τα ελέγξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here