Γεωργιάδης: Αλληλοσυγκρουόμενες οι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά

0
64

Οι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά είναι αλληλοσυγκρουόμενες, κάποιος από τους δύο λέει ψέματα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι με αυτές τις δηλώσεις ενισχύεται η άποψη ότι υπάρχει μια μυστικού τύπου διαπραγματευση της Αθήνας με Νίμιτς και Σκόπια προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τα κόμματα για να τηρήσει τα προσχήματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ειδικός μεσολαβητής έκανε αυτήν τη δήλωση για το θέμα της ταυτότητας αφού είχε φύγει από την Αθήνα, μεταφέροντάς το ως μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ από την άλλη, ο Νίκος Κοτζιάς εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το θέμα της ονομασίας θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Για τις δηλώσεις του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι δεν τον ανησυχούν σημειώνοντας πως είναι σαν να λέει ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.

Για το συλλαλητήριο της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως ό,τι στραβό συμβεί θα ευθύνεται η κυβέρνηση.

Τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ο Τσίπρας για πρώτη φορά αρχίζει και φοβάται γιατί ο κόσμος με αφορμή το ζήτημα των Σκοπίων ενεργοποιήθηκε και κατεβαίνει στους δρόμους. Θα κατέβει και για τα επόμενα μέτρα και την επόμενη ζημιά που θα κάνει ο Τσίπρας σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here