Γκολάρα ο Λάζαρος, αλλά η ΑΕΚ δεν άξιζε να προκριθεί…

2
390

Η ΑΕΚ διεσώθη στο 95ο λεπτό με το σπάνιας ομορφιάς γκολ τού Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά στον τελικό του Κυπέλλου η Λάρισα έπρεπε να προκριθεί. Έπαιξε καλύτερα, πιο ψυχωμένα, κυνήγησε το γκολ και άξιζε να περάσει.

Οι παίκτες του δικέφαλου ήταν πάλι εκτός τόπου και χρόνου. Γράφω «πάλι», διότι τα ίδια χάλια είχαν και στο κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά.

Κουράστηκαν από τα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη; Επαναπαύτηκαν στις δάφνες του βέβαιου πρωταθλήματος; Όποια και αν είναι η απάντηση στα ερωτήματα, το γεγονός παραμένει: η εικόνα της ομάδας στα 2 τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτική.

Και, βέβαια, ούτε πρέπει να σκέφτονται η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες ότι μπορούν να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί θα τους περιμένει ο ΠΑΟΚ, που διαθέτει εξαιρετική ομάδα, και ταυτόχρονα θεωρεί ότι του έχουν κλέψει το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Συνεπώς, θα μασάει σίδερα…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλιστα: η Λάρισα έπρεπε να προκριθεί διότι, μεταξύ άλλων, «κυνήγησε το γκολ»!! Συμπληρώνω: ταμπουρωμένη πίσω από τη σέντρα σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι, με δύο τελικές όλες κι όλες, ίσα για να μην πάνε στο συν άπειρο υπέρ της ΑΕΚ τα στατιστικά!

    Είναι φανερό πλέον ότι ο συγκεκριμένος συντάκτης (ελπίζω ειλικρινά να μην είναι ο Αντώνης, που τον διαβάζω και στο «Βήμα») έχει πρόβλημα ειδικά με την ΑΕΚ. Τόσο σοβαρό που αγγίζει τα όρια της ψύχωσης! Δεν λέω, κι εγώ ως οπαδός της ΑΕΚ έχω κάνει αυστηρότατη κριτική στην ομάδα μου από τις στήλες αυτού εδώ του site. Όμως, αυτό που κατ’ εξακολούθηση βλέπουμε εδώ δεν είναι κριτική, είναι εμπάθεια! Η μόνη λύση είναι να ανοίξει θυγατρικό site η «Αιχμή» αποκλειστικά για τη Θεσσαλονίκη, και να του ανατεθεί εν λευκώ η διεύθυνση του αθλητικού ρεπορτάζ. Για να μη σπάνε τα δικά μας νεύρα κάθε λίγο εδώ στο «ψευδοκράτος των Αθηνών», κατά Ζουράρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here