Γκόλντι Χόουν: Έχω ζήσει φριχτές εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης

0
196

Σε συνέντευξή της στο CNBC η Γκόλντι Χόουν αναφέρθηκε στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που ταλανίζει τους κύκλους του Χόλιγουντ και ανακάλεσε όλες τις εμπειρίες που βίωσε εκείνη όταν ήταν νέα και εργαζόταν ως χορεύτρια στη Νέα Υόρκη.

«Η σεξουαλική παρενόχληση, δυστυχώς, ήταν πάντα εκεί. Είχα κάποιες «φρικτές εμπειρίες», ως νεαρή χορεύτρια στη Νέα Υόρκη, εννοώ ξεπερνούν όλες τις άλλες», ενώ επεσήμανε ότι κατάφερε να τις αντιμετωπίσει χάρη στην ανατροφή που έλαβε από τους γονείς της.

«Είχα μια πολύ ισχυρή μαμά, έναν πολύ ισχυρό μπαμπά και είχα μεγάλη αντοχή και πραγματικά ήξερα ποια ήμουν. Και ξέρετε η απάντηση ήταν πάντα, δεν θα δεχθώ ποτέ δουλειά με αυτό τον τρόπο. Πολλά κορίτσια δεν το κάνουν, δεν ξέρουν τι να κάνουν» είπε και μίλησε και για ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε ένα «σκοτεινό δωμάτιο». «Πρέπει να ελιχθείς για να βγεις έξω. Είναι πολύ άσχημο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους δράστες των σεξουαλικών παρενοχλήσεων έκανε λόγο για σεξουαλικό εθισμό: «Νομίζω ότι υπάρχει εθισμός. Έχουμε να κάνουμε με σεξουαλικό εθισμό. Έχουμε να κάνουμε με ναρκισσισμό. Ο ναρκισσισμός είναι μια ασθένεια. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό. Την ικανότητα να πιστεύουν ότι είναι αήττητοι και ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν».

Γκόλντι Χόουν: Έχω ζήσει φριχτές εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης

I’ve had horrible experiences of sexual harassment, says Goldie Hawn from CNBC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here