Γρηγοράκος: Μεγάλη επιτυχία να ψηφίσουν 150.000 άτομα

0
42

Tη στήριξη του στο Νίκο Ανδρουλάκη επανέλαβε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Λεωνίδας Γρηγοράκος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha εξήγησε πως πρέπει να πάμε σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα, γιατί πιστεύω ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις επιλογές τους και να ξέρουν και οι πολίτες, που τους εμπιστεύονται, τι ακριβώς κάνουν.

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε, επίσης, ότι σ’ αυτό το εγχείρημα χρειαζόμαστε νέες δυνάμεις, που θα έχουν και τη ζωτικότητα και την ικανότητα, να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρύτερων στρωμάτων, έξω από τα στενά κομματικά “τείχη”, ώστε να γίνει η επανεκκίνηση του δημοκρατικού χώρου. «Πρώτα από όλα στον εαυτό μου λέω, ότι πρέπει να πάμε στα “πίσω θρανία”. Οι πολίτες “γυρίζουν την πλάτη” σε ό, τι αποπνέει παρελθόν. Θέλουν το νέο, μια ανανέωση στην πολιτική ζωή του τόπου, που θα υπερβαίνει την οικογενειοκρατία και τους εσωτερικούς μηχανισμούς», δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος.

Τέλος επεσήαμνε πως όποιος και να είναι αρχηγός «θα πρέπει την επόμενη μέρα να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την ενότητα της παράταξης. Ποιος θα πει το οτιδήποτε, αν στην ψηφοφορία έρθουν πάνω από 150.000 άτομα; ποιος θα μπορέσει τότε, να αμφισβητήσει τον οποιονδήποτε εκλεγμένο αρχηγό; Για μένα μεγάλη επιτυχία θα είναι το σύνολο των ψηφοφόρων να φτάσει τους 150.000. Αν πάμε πάνω από 200.000, θα είναι θρίαμβος. Από εκεί και κάτω, τα πράγματα θα δείχνουν, ότι κάτι δεν κάνουμε καλά», δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here