Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για την καρκινοπαθή που ξεροσταλιάζει στην… ουρά

0
126

Mια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για τη Μαρία Μαυροπούλου η οποία πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται στο μαρτύριο της..ουράς στις δημόσιες υπηρεσίες.

Όπως έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναδεικνύοντας το τεράστιο αυτό πρόβλημα: Αυτή είναι η πρωινή ανάρτηση της Μαρίας. Πριν έντεκα χρόνια η Μαρία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Από τότε, για να πάρει το φάρμακο που της έχει χορηγηθεί, πρέπει κάθε τρεις εβδομάδες να περιμένει στην ουρά. Σήμερα δεν άντεξε. Και μετά από μισή ώρα στο τσουχτερό κρύο έφυγε. Θα ξαναπροσπαθήσει αύριο πρωί πρωί. Και βέβαια εκτός από την ουρά είναι και η γραφειοκρατία. Πρέπει κάθε φορά να αποδείξει ποια είναι, τι έχει, τι θέλει, τι ασφάλιση έχει, ποιος υπογράφει, ποιος εγκρίνει. Τίποτε ηλεκτρονικά όλο χαρτιά, χαρτιά, χαρτιά.

Σε όλη την χώρα υπάρχουν χιλιάδες Μαρίες που βιώνουν τον ίδιο Γολγοθά. Και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται μέχρι να γκρεμίσουμε το κομματικό κράτος και να το αντικαταστήσουμε με ένα δημόσιο που θα υπηρετεί τον πολίτη και, ειδικά στην περίπτωση των σοβαρών ασθενειών, θα μεριμνά για λύσεις και όχι για πρόσθετα εμπόδια.

Χρόνια πολλά Μαρία μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here