Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Καραμήτσου στη «μάχη» για τα κοινά στου Ζωγράφου

0
206

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην περιοχή του Ζωγράφου με τον συνδυασμό του Βασίλη Θώδα, Ζωγράφου-Ώρα για δουλειά, είναι η δημοσιογράφος Αφροδίτη Καραμήτσου.

Ο Βασίλης Θώδας έχει πάρει το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ, ενώ τον στηρίζει και το Ποτάμι, στο γραφείο Τύπου του οποίου εργαζόταν μέχρι πρόσφατα η δημοσιογράφος.

Είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Καραμήτσου, που εργάζεται περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο του Τύπου και της Επικοινωνίας, αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά στην πρώτη γραμμή.
Όπως λέει, «αν εμείς που βλέπουμε τα πράγματα από μέσα δεν αναλάβουμε δράση να τα αλλάξουμε, δεν υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες και με τη γνώση μας και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε τις πόλεις μας, να συμβάλουμε, ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, για τα παιδιά μας».

Σημειώνει, δε, πως αποφάσισε να εκτεθεί, ώστε να αγωνιστεί για μια πόλη που σέβεται τους πολίτες της, με υπηρεσίες ποιότητας, με καθαριότητα, με ασφάλεια, με υποδομές, με σύγχρονα σχολεία, με αθλητικές εγκαταστάσεις, μια πόλη σύγχρονη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών της. «Η πόλη του Ζωγράφου αξίζει μια καλύτερη τύχη. Χρειάζονται έργα, πράξεις και οι πολίτες απαιτούν σεβασμό. Δεν δίνουμε υποσχέσεις, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες. Ο χρόνος, για εμάς, είναι πολύτιμος. Είναι ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, χωρίς χρονοτριβή» υπογραμμίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here