Η Κορακάκη για το «μαϊμού» προφίλ της στο Twitter που «απάντησε» στον Τσίπρα

0
30

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την τεράστια επιτυχία της και τη δική της απάντηση ως «ευχαριστώ κύριε» πάντα μέσω Twitter, που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Όπως διευκρινίζει η 20χρονη πρωταθλήτρια δεν διατηρεί λογαριασμό στο Twitter και πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, το οποίο μάλιστα φτιάχτηκε μόλις μετά την απόκτηση το χρυσού μεταλλίου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά μάλιστα στον λογαριασμό της στο Facebook:
«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την «απάντηση της Άννας» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.
Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονια» της Θεσσαλονίκης!!!»

Σε δεύτερη ανάρτηση η χρυσή ολυμπιονίκης επισημαίνει:
Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εαν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here