Η ντίβα του ιταλικού σινεμά Τζίνα Λολομπριτζίτα θύμα σεξουαλικών επιθέσεων

0
59

Αποκαλυπτική ήταν η μεγάλη ντίβα του ιταλικού κινηματογράφου Τζίνα Λολομπριτζίτα, αναφέροντας οτι και η ίδια έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης αλλά εκτιμά ότι πρέπει να «έχεις το κουράγιο» να καταγγέλλεις όσα βιώνεις την ίδια στιγμή κι όχι χρόνια αργότερα.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που συνταράσσουν τη βιομηχανία του κινηματογράφου είπε: «μου φαίνεται πως το να μιλάει κανείς τώρα είναι κάπως ένας τρόπος να αναζητήσει τη δημοσιότητα».

Η 90χρονη πλέον ηθοποιός που υπήρξε σύμβολο του σεξ συμπλήρωσε:.
«Θα πρέπει να έχεις το κουράγιο» να καταγγείλεις τα γεγονότα την ίδια στιγμή, «όμως εγώ η ίδια δεν το είχα. Σώπασα, δεν είπα τίποτα».Μάλιστα χωρίς να θελήσει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες η Τζίνα Λολομπριτζίτα αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης δύο φορές στη ζωή της από έναν ξένο και έναν Ιταλό.

«Την πρώτη φορά, ήμουν αθώα, δεν γνώριζα τον έρωτα, δεν γνώριζα τίποτα. Επομένως, είναι σοβαρό. Και το πρόσωπο (που μου επιτέθηκε) ήταν αρκετά γνωστό. Ήμουν 19 ετών, πήγαινα στο λύκειο» είπε η ηθοποιός που γεννήθηκε το 1927.

«Τη δεύτερη φορά, θα ήταν καλύτερο να μη μιλήσω για αυτό» συμπλήρωσε, αναφέροντας μονάχα ότι συνέβη μετά τον γάμο της το 1949 με τον γιατρό Μίλκο Σκόφιτς, με τον οποίο χώρισαν 20 χρόνια αργότερα.

«Οι σεξουαλικές κακοποιήσεις, όταν είναι πολλές, αυτό δεν το ξεπερνάς και σημαδεύει τον χαρακτήρα σου. Είναι κάτι που δεν μπορείς να βγάλεις από μέσα σου. Αυτό σε σημαδεύει. Οι πράξεις σου επηρεάζονται από αυτήν τη φρικτή ανάμνηση» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here